Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

Steven DL

Leden
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

5 Neutraal

Over Steven DL

 • Titel
  Nieuw lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Klinkt goed en het verbruik ziet er veelbelovend uit.
 2. In principe wel, tot heden heb ik nog niets gehoord van de garage, dus ik ga er vanuit dat de bestelling nog steeds doorgaat.
 3. @Ben dan zal ik toch eens horen bij de garage waar ik de Astra heb besteld of er hopelijk geen problemen zijn met mijn bestelling... Toen ik half november eerst naar de Golf Variant op cng info ging inwinnen, bleek hij op die moment ook niet bestelbaar. Dit kwam door de wijziging van de 1.4 naar de 1.5 TGI. Mss dat dit ook het geval zal zijn bij Opel?
 4. @Steff neen, De wagen werd uiteindelijk in Kapellen besteld. En wat zijn je verdere rij-indrukken? Is hij vinnig? Ligt hij goed op de weg. Eerste verbruikscijfers? Ik weet uiteraard dat ik geen laagvlieger moet verwachten alhoewel ik wel hoop dat hij vlotter zal rijden dan de wagen met 92 pk die ik nu bezit...😊
 5. @NickVG Bedankt, Ik heb wel wat garages tegen elkaar moeten uitspelen, maar wie doet dat niet he... vooral tijdens het autosalon. 😊 Ben benieuwd voor de levering, die is voorzien begin april.
 6. Als ik je de offertes zou laten zien dan lijkt het me niet overdreven hoor. Met de Opel betrof mijn eigenlijk opleg 17500 euro, voor de Octavia 24500, voor de Leon 24700 en de Golf Variant 26800. Overname voor mijn wagen betrof in elke garage rond 5000 euro, de ene voor 100 meer, de andere bood 100 minder bij wijze van spreken. Toch is het grotendeels dankzij jouw info op je website en forum dat ik gekozen heb voor een wagen met dit soort brandstofbron.
 7. Ik heb gekozen voor de Astra sports tourer innovation op cng omdat deze wagen voor ons qua prijs, zitruimte (ik 1.90m en mijn vrouw 1.80m en dochter van 6 die niet klein is 😉) en opties het meest voordelig overkwam. Ik heb de dab+ radio met ingebouwde GPS, trekhaak, set winterbanden, keyless entry systeem, elektrische kofferklep, extra USB aansluitingen achter e.d. er gratis bijgekregen. Moest ik dezelfde combinatie met de Skoda Octavia combi, Seat Leon ST of VW Golf Variant hebben besteld, dan was ik tussen de 7.500 à 10000 euro meer kwijt geweest. Ook al heb ik een kozijn van mij die in een VW garage werkt en waardoor ik extra korting kreeg... Wat betref de overname van Opel door PSA Group heb ik geen schrik daar ik al 12 jaar met Peugeot rijd zonder enig probleem te hebben gehad... Ik hoop dat de overstap van diesel naar cng goed zal meevallen, mijns inziens zal enkel de tankfrequentie verhogen, waar ik nu 1x in de 2 weken moet tanken zal dit naar 1 of meer keren per week gaan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...