Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

Steven DL

Leden
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Super

About Steven DL

 • Rank
  Beginnend lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vandaag terug thuisgekomen van 3 weken vakantie in Spanje. Even een kort overzicht van waar ik getankt heb onderweg: 22 augustus -Figueres Repsol (Spanje): zonder problemen getankt aan 0.806 eur/kg -Montélimar Avia Primagaz: probleemloos getankt aan 1.267 eur/kg 23 augustus -Dijon Air Liquide: probleemloos getankt. Maar prijs gestegen naar 1.367 eur/kg t.o.v 1.267 eur/kg op 31/7. -Merl Aral (Luxemburg): zonder problemen getankt aan 0.76 eur/kg
 2. Zoals voorheen vermeld in het topic cng in Frankrijk kom ik met een update over Spanje. Deze voormiddag getankt in het cng tankstation van Hostalets de Llers, ten noorden van Figueres in Catalonië, Spanje. Deze ligt zeer dichtbij de snelweg AP7-E15 bij afrit 3 Figueres-Nord. Het betreft een tankstation van Repsol. Op het eerste zicht leek het een groot tankstation voor vrachtwagens maar eens je verder het terrein oprijdt, zie je 2 cng pompen naast 2 lng pompen. Prijs is 0.809 euro per kg enkel te betalen met creditcard of fuel cards. Heb er 17.28 kg kunnen tanken aan een vuldruk van 220 bar bij een buitentemperatuur van 28 graden. Mijns inziens leek het een nieuw station.
 3. Enkel met Romac kaart. Heb het zonet nog eens gecheckt op de site van Gaz-mobilité.fr.
 4. Via onderstaande link kan je ook veel info terugvinden over cng stations in Spanje. https://gasnam.es/terrestre/mapa-de-estaciones-de-gas-natural/
 5. Deze namiddag aangekomen in ĽEstartit aan de Costa Brava te Spanje (of Catalonië zoals ze dat hier willen horen ?) voor onze jaarlijkse vakantie. Mijn route als volgt: 31 juli Getankt in Merl (Aral), Luxemburg. Geen problemen en goede vuldruk. Getankt in Dijon (Air Liquide). Met Romac kaart. Geen problemen en zeer goede vuldruk. Avia Primagaz te Montélimar was tijdelijk buiten gebruik. Toen ik daar aankwam waren de techniekers bezig met herstelling en volgens hen terug op 1 augustus actief zijn. 1 augustus Getankt in Lunel-Viel nabij Montpellier (Engie-Vert). Geen problemen maar vuldruk iets minder (15 ipv 19 kg die ik kan tanken). Toch probleemloos hier op onze bestemming geraakt zonder bij te moeten tanken. Waar wij zijn in Spanje zijn er 2 CNG stations (Repsol Figueres en Ham in La Jonquera). Van zodra ik 1 Van deze probeer, geef ik een update.
 6. Groot gelijk, N-VA lijkt zich te profileren als dé oplossing maar in werkelijkheid laten ze de gewone burger harder en langer werken terwijl alles duurder wordt dankzij hen, en maar elektrisch rijden promoten om meer inkomsten uit winst te verwerven van de elektriciteitleveranciers...
 7. Kan ik geloven. Momenteel 418 km gereden sinds laatste tankbeurt (h+gas) en nog 102 km rijbereik op boordcomputer ?.
 8. Gisteren hier 1ste keer getankt aan 0.99 euro/kg, na 21u. Betreft daar toch H+ gas, niet? Ben eens benieuwd naar het verschil t.o.v L-gas dat ik thuis om de hoek gemakshalve tank. ?
 9. Wss heeft Muscles al elk cng tankstation uitgetest. Behalve diegene met L-gas. Grapje he @muscles anders moeten we je aan een quiz onderwerpen... ??
 10. @Steff mooie kleur! Wat het verbruik betreft kan dit alleen maar beter worden idd. Top!?
 11. De verkoper die ik had wel. Ik heb gisteren ook geen problemen gehad tijdens de keuring van mijn trekhaak, want ik had toen aan de keurder gevraagd of alles qua paperassen omtrent cng ook in orde was en hij bevestigde dat alleen maar...
 12. Frijters in Kapellen. Momenteel tevreden over de service daar qua levering e.d. De rest is nog af te wachten...
 13. @Steff Momenteel super eerste indruk van deze wagen. Motor is zeer stil en wagen ligt lekker op de weg. Groot verschil t.o.v. de Peugeot Partner waar ik voorheen mee reed. Verbruik is momenteel 5.4 kg/100km grotendeels stadsverkeer. Vandaag 1ste keer snelweg genomen om naar keuring in Brasschaat te rijden voor trekhaak. Om andere wagens in te halen gaat dit veel vlotter dan met vorige wagen. Ben tevreden. Laat eens een fotootje van de jouwe zien? Of heb je dezelfde kleur? Jij ook nog tevreden?
 14. Ik zal wel met die sticker leren leven, weegt niet op tegen het rijplezier en de stillere motor ?
 15. @muscles zo beter ongelovige Thomas? En zeker geen schaamtegevoel voor de sticker hoor ?
×
×
 • Create New...