Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 05-03-22 in alle zones

 1. Om DATS24 een hak te zetten heb ik ook mijn steentje bijgedragen. In plaats van bij DATS24 in Geel te tanken, ben ik naar de boer in Taverneux gereden. 1.20 euro voor een kilogram eersteklas GRG (Gecomprimeerd Runderdrek Gas)! In het terugkomen de prijs bij DATS Bilzen ook 4.54 euro. Voelt dan wel goed om te weten dat je aan het rijden bent aan prijzen van een jaar geleden. Ik hoop dat Jef Colruyt dit leest en zijn prijzenpolitiek nog een keertje in overweging neemt!
  6 punten
 2. In Nederland komt bijna al het biogas van waterzuivering vandaan. Het slib en de bacteriën uit de zuivering produceren CO2 en Methaan. Dit zuiveren ze en 'drogen' ze en dan houden ze de methaan als bio gas over.
  1 punt
 3. Jerrycan gevuld, Just In Case 😁
  1 punt
 4. Viroinval. Zou binnenkort actief moeten zijn. https://www.bouke.media/info/le-petrole-vert-de-viroinval
  1 punt
 5. CarburOgaz bevat de pompen van Belgie, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal en sinds kort ook Zwitserland. Jammer genoeg zijn er voor Zwitserland nog bijna geen prijzen ingegeven, maar dan heb je alvast een overzicht van locaties. GibGas is een Duitse app, denk dat die meest up-to-date zal zijn voor Duitsland en dacht dat ze een groot deel van Europa bevat. Maar heb die app zelf nog niet geïnstalleerd. De app van RomacFuels bevat enkel de stations waar je met hun kaart kan betalen. Is vnl. Belgie, Frankrijk, Nederland en Spanje (en enkele in Duitsland, Italie en Hongarije). Bevatten wel geen prijzen. Je kan de Romac tankkaart gratis aanvragen (wel expliciet vermelden dat je ze voor CNG wil gebruiken). 't Schijnt zeer handig te zijn voor Frankrijk. Je hebt ook nog de Pitpoint-app met heel veel locaties in Europa maar ook geen prijzen. En kijk ook eens hier op het forum onder tankstations - internationaal. Staat heel wat info over verschillende landen/routes...
  1 punt
 6. Bedankt ! Het zou handig zijn dat iedereen dat doet en bij voorkeur de uitbater zelf. Het overgrote deel van de prijzen bij gibgas is hopeloos verouderd.
  1 punt
 7. Ik kwam net voorbij de Dats in Middelkerke. Ik schrok enorm 4,54 per kg!! Dat is toch echt niet meer normaal. Ze profiteren bij Dats toch enorm van de oorlog in Oekraïne. We zijn hier op vakantie maar ik ga op de terugweg morgen tanken want dit vind ik echt te grof voor woorden. Ik januari 2020 hebben we onze diesel vervangen door een nieuwe VW Golf variant op cng. Enkele maanden later hebben we ook onze tweede auto vervangen door een nieuwe auto op cng; namelijk een Seat Arona tgi. Toen kostte de cng 74 cent per kg bij Dats. Omdat ons zoontje een zeldzame ziekte heeft moet deze naar een speciale school. Elke dag brengen en ophalen is ongeveer 100 km. Ik durf niet uit te rekenen hoeveel ons dat per dag gaat kosten met deze prijzen. Voor de krokusvakantie was dit al 10 euro per dag. Gelukkig hebben we twee maanden geleden de beslissing genomen om de Seat te verkopen en een kleine elektrische auto te kopen. We hebben er in de garage toen nog een goede prijs voor gekregen. We hebben een Dacia Spring gekocht. We weten dat we qua comfort een stap terug gaan zetten maar met deze prijzen van de cng is de situatie echt niet meer houdbaar. We moeten nog wachten tot juni op de Dacia. We waren heel tevreden over de Seat maar het is nu niet anders... We denken er nu ook aan om een alternatief voor de VW Golf variant te zoeken.
  0 punten
 8. Op vrijdag nog 1,999€/kg bij Enora in Soignies en Ollignies. Zullen zien hoe lang deze blijft... Ik vul 3-4-5 kg elke dag, zo bang, want... Ik zie nu 4,54 bij Dats sinds zaterdag 😵
  0 punten
Deze erelijst is ingesteld op Brussel/GMT+02:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...