Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 28-02-22 in alle zones

 1. De DirectLease Tankservice app vermeldt zowel de Belgische als de Nederlandse tankstations. In deze app kan je links bovenaan op het witte ruitje drukken en dan kies je onder Brandstof CNG (aardgas) zodat ie enkel de CNG-tankpunten laat zien.
  2 punten
 2. De ANWB onderweg App is handig voor in Nederland. Staan alle CNG punten in met prijs! https://www.anwb.nl/mobiel/onderweg-app Bijna jammer dat ze enkel Nederlandse punten opnemen in hun database.
  1 punt
 3. Palen voor de dakconstructie staan recht.
  1 punt
 4. toch straf wat de regering dan bereikt als zelfs de goeroes der aardgasrijders niet meer met een groene wagen rijdt he? ;-)
  1 punt
 5. Ik heb een diesel Euro 6 gekocht, we hebben nog een diesel Euro 5, maar een puur elektrische wagen heb ik niet gekocht. De Nissan Leaf is lange tijd een betaalbare optie geweest, helaas was de berperkte actieradius van de oudere modellen een struikelblok. Op mijn werk hebben we eentje van 2016 en die haalt in theorie 170 km met volle batterij en niet-snelwegverkeer. Het zou voldoende geweest zijn, maar ik heb mijn plan voor een elektrische wagen uitgesteld nadat ze vorig jaar plots de terugdraaiende teller hebben afgeschaft... ik had sinds enkele maanden een digitale meter hangen. Dus "weg" vergroening in mijn garage, anders had ik de Nissan Leaf gekocht. Omdat ik nu iedere kWh aan vol tarief dien te betalen en ik maar een habbekrats krijg voor mijn injectie bedank ik voor deze investering. Dan maar gewoon dieselen Over enkele jaren bekijk ik het plaatje weer een keer opnieuw, maar het idee van de elektrische wagen is door het verdwijnen van de terugdraaiende teller bij mij voor enkele jaren in de koelkast gestoken. Mijn visie op het afschaffen van de terugdraaiende teller was een degressief systeem geweest, niet hoe ze het nu hebben klaargespeeld.
  1 punt
 6. Gisteren avond getankt bij Total in Hoboken voor 1.95/kg, H+gas, goede druk , 15.6kgs getankt, zeker 400km bereik op autosnelweg (cng tank was leeg) Total Hoboken Emiel Vloorstraat 2 2660 Hoboken
  1 punt
 7. Tip voor de grensbewoners: 100% biomethaangas (dus H neem ik aan) kost bij Tamoil Bergen op Zoom € 1,779/kg. Makkelijk te combineren met een bezoekje aan de goedkopere supermarkten daar.
  1 punt
 8. Dats24 kan maar beter hun marketing manager buiten gooien want die stunt van gisteren om dan vandaag weer €1 te zakken in prijs zal hun imago deftig schaden.
  1 punt
 9. Hopelijk is die piek snel weer weg. De gasprijs zakt momenteel al terug. Hopelijk was het bij dats slechts een schrikreactie... Toen de gasprijs 180 euro per MWh stond is de CNG prijs niet eens zo hoog geweest.
  1 punt
Deze erelijst is ingesteld op Brussel/GMT+02:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...