Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 20-09-21 in alle zones

 1. Aangezien niemand anders het doet zal ik nog eens een nieuw station melden: Q8 Easy Kortrijk Meensesteenweg 100 8501 Bissegem Geen idee wanneer het station geopend werd, het compressorhok stond er al een tijdje (maanden...) met de pomp nog ingepakt in folie ernaast. Ik heb niet getankt omdat ik pas bij G&V/Enora getankt had (aan 1.179€/kg) dus ik weet nog niet hoe het zit met de druk. Volgende week meer... Pomp 5: 1,2€/kg, lijkt me normaal op dit moment Pomp 6: Auwch... 2.000€/kg! Zal wel een foutje zijn, maar ondertussen had er toch iemand 27,24€ betaald voor 13,62kg gas... Ik heb de vergissing doorgegeven op de website van Q8.
  1 punt
 2. Ik ga elke week naar Jurbise, met een grote glimlach (k zou een selfie moeten doen 😁)... En nog met Smiles punten 😄
  1 punt
 3. Bij Q8 Jurbise (nabij Mons) is het 0,89 voor H-gas...
  1 punt
 4. Ja, dat is heel frusterend. Probeer in plaats daarvan CNG te gaan tanken bij Dats 24 zoals bij de Dats in Schoten bijvoorbeeld. In Mechelen hebben ze er zelfs twee. Dan ook nog in Boom. Wat betreft MAES Duffel. Ik ben er zeker van dat je MAES Rumst bedoelt (want in Duffel is geen tankstation van Maes zelf).
  1 punt
 5. Antwoord gekregen van Q8: "Goeiemiddag, dank u voor uw mailtje en alvast onze excuses voor de ongemakken. Wij weten dat de prijs op deze pomp (Pomp 6) momenteel verkeerd staat. De reden hiervoor is dat er nog niemand op deze pomp heeft getankt, en er een fictief bedrag opstaat. Van zodra de eerste tankbeurt op deze pomp wordt opgestart, zou de prijs zich automatisch moeten aanpassen naar de correcte prijs, die momenteel 1,200€ per kg is." Hm, bizar, er leek toch wel een plausibele tankbeurt op te staan... Ik ga er later deze week nog eens langs. Eens zien of er dan iets veranderd is.
  0 punten
Deze erelijst is ingesteld op Brussel/GMT+02:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...