Ga naar inhoud

Hall of Fame

Populaire onderwerpen

Laat onderwerpen zien met de grootste reputatie op 18-01-21 in alle gebieden

 1. Stel dat ie bij Bruno in Tessenderlo ging tanken en schrijft dat hij daar 2,5 km van thuis woont. 2,5 km daar vandaan is Meerhout in oostelijke richting. En Meerhout is niet in de provincie Limburg.
  3 punten
 2. Hallo, Ik ben Joris en heb vorige maand een Volvo v90 Bifuel gekocht in Duitsland. We zijn nu 1 maand verder en ben nog steeds heel tevreden van mijn aankoop. Geen inschrijvingstaks/jaarlijkse taks en dan nog eens goedkoper rondrijden. Tankstation van Bruno met H-gas is op 2.5 km van thuis dus moet niet ver omrijden. Hopelijk nog jaren plezier van.
  2 punten
 3. Fijn bedankt voor de info, dan zie je maar men is nooit te oud om te leren. Dat mag ik zeggen met 80- PS zoals in dat mooie France chanson,,,,, Ik ben geen fan van Smilies; liefst zeg ik direct wat ik denk rechtstreeks: dus heren respect voor wat jullie doen en volhouden het is voor ons belangrijk. Ikzelf ben ook nog verantwoordelijk voor het Bin in onze wijk en weet dus hoeveel tijd en energie zulke bijkomende zaken kosten. M.v.g. Marc
  2 punten
 4. Hey bizon, Ik heb sinds 10 november 2020 de korando cng in mijn bezit. Zeer tevreden van. Inderdaad is dit een klein volume 11kg, maar je hebt je volwaardige benzinetank nog 50l. De inbouw wordt hier in België gedaan. Ik had de mijne besteld in januari 2020 en ging normaal klaar zijn eind juni. De wagen was op tijd in België van Korea, maar wegens de Corona werd alles uitgesteld van inbouw CNG. Dus wachten 4 maand later was hij dan eindelijk klaar. ik kan 250 km met volle tank CNG Doen. Laat mij weten of je er een gaat bestellen.
  2 punten
 5. Ja dit laatste kan wel, maar het gaat hier over CNG
  1 punt
 6. Telt Tessenderlo niet als écht Limburg dan?
  1 punt
 7. De prijzen zijn precies allemaal x2. Dat is dus een prijsverhoging van 100% ‼️
  0 punten
Deze hall of fame heeft datum Brussel/GMT+01:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Nieuwe aanmaken...