Ga naar inhoud

Hall of Fame

Populaire onderwerpen

Laat onderwerpen zien met de grootste reputatie op 10-09-20 in alle gebieden

 1. Gisteren naar de autocontrole geweest om de trekhaak te laten keuren. 't Was er nog niet eerder van gekomen (in mijn voordeel: trekhaak was sinds installatie nog niet gebruikt) Een afspraak hiervoor reserveren kan je online niet maar gelukkig mag je in de "herkeuring" rij aanschuiven; wat toch ruwweg een 25-tal auto's scheelde. O.w.v. covid-19: auto buiten aan de start van de lijn laten staan en rond het gebouw naar de achterkant - tot de 'finish' - wandelen. M'n wagen is nog maar 2 jaar oud dus was het ook enkel de trekhaak die te keuren was maar hij moest alsnog
  7 punten
 2. Binnen een kleine 3 jaar moet ik voor het eerst naar de keuring en daar ga ik ook heel verbaasd uit de lucht vallen als ze vragen waarom mijn afneembare trekhaak niet eerder gekeurd werd .
  1 punt
 3. Gisteren 9/9 om 7:30 aan pomp 62 bij Romac Fuels Veurne, rode Audi A3 (1-GRG-xxx) met mooie ruitvormige CNG-sticker met donkergroene achtergrond.
  1 punt
 4. Ik heb dezelfde ervaring met mijn vroegere Golf Variant Tgi. Ik heb de trekhaak wel pas na 4 jaar laten keuren. Ze maakten daar een opmerking over maar ik heb hen gezegd dat mijn Duitse verkoper me daar niet over had ingelicht. Voor de rest geen gevolg. Bij mij deden ze nog wel een extra handeling : het aaien over het bolleke van de trekhaak. Waarschijnlijk hebben ze dat bij jou vergeten. Ik had toch minstens verwacht dat ze zouden checken of de bevestingsbouten wel vast werden gezet in de fabriek.
  1 punt
Deze hall of fame heeft datum Brussel/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Nieuwe aanmaken...