Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 09-12-19 in alle zones

 1. Ik rijd ook al sinds augustus met deze wagen inderdaad 280km is het effectief (winter)bereik met L-gas (in de zomer zat ik rond de 5,4 - 5,5kg/100km, nu in de winter is dit 6kg) Met H-gas haal ik een 320km dacht ik. Het benzineverbruik ligt wel hoog heb ik de indruk wat best lastig is met een tank van 9 liter. (Deze kan je wel makkelijk vullen tot 12-13 liter en loopt dan nog niet over) Ik ben over het algemeen wel tevreden met de wagen. Een tank extra had wel welkom geweest. 14,3kg is weinig als je op L-gas rijdt. Voor de mensen die denken dat de boordcomputer nog bijleert en correcte voorspellingen gaat doen na een tankbeurt. Vergeet dat maar (al meer dan 4000km gereden): cng L-gas tanken --> BC zegt dat je er 240 gaat kunnen doen. Deze begint gewoon pas te minderen na 40km --> 280 dus benzine staat altijd op 100 na vol tanken. Ook daar begint die gewoon pas af te tellen als je effectief er nog 100 kan doen. de boordcomputer is dus echt wel slecht.
  2 punten
 2. Je gebeden werden verhoord https://www.autoweek.nl/autonieuws/artikel/facelift-op-stapel-voor-audi-q2/
  1 punt
 3. zondag 08/12 om 16.30u, een zwarte audi a4 avant g-tron, ruitvormige sticker, Brugge centrum, Ezelstraat.
  1 punt
 4. Audi Q2 Sport 30 TFSI : oud model dat zeer dringend aan vervanging toe is !
  1 punt
 5. Dat minder gewicht zal toch wel miniem zijn hoor. De blok zelf gaat idd een beetje lichter zijn, maar al de rest blijft hetzelfde.
  1 punt
 6. Een kleiner motorblok heeft minder gewicht, en daardoor mogelijks minder verbruik. Daarentegen moet ie hoger in de toeren en ik vraag mij af of dat de kleinere cilinderinhouden (of minder cilinders) even lang meegaan...
  1 punt
Deze erelijst is ingesteld op Brussel/GMT+02:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...