Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
KerstKerst

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/16/2019 in all areas

 1. 3 points
  Ik heb dit artikel met bijzondere aandacht gelezen. De persoon in kwestie heeft gelijk dat aardgas als brandstof een overgangsfase is naar meer ecologische en milieuvriendelijke wagens en de subsidies dienen herbekeken te worden. Maar wat ik steeds mis in deze discussie waarbij men elektrische wagens steeds naar voren schuift als de oplossing is hoe men aan die elektriciteit gaat geraken. We moeten nu reeds wanneer het zeer koud wordt eventueel een schakelplan activeren omdat men niet genoeg elektriciteit kan opvoeren. Bovendien is onze infrastructuur er niet op berekend dat ieder modaal gezin thuis zijn wagen gaat opladen. Bijkomend is het zeer kortzichtig beleid van onze verschillende regeringen dat ons landje rijk is geen bron van vertrouwen voor de consument. Samengevat: zolang dat Belgie geen coherent beleid voert qua energievoorziening, klimaat zullen nog geregeld zulke artikels opduiken. Mijn persoonlijke mening: toekomst ligt in de waterstof technologie.
 2. 2 points
  Om die reden maak ik ook geen Doccle of andere Zoomit accounts aan. Op den duur moet ik voor alles verschillende accounts hebben terwijl de aanbieders maar één platform kiezen waarop ze werken. Ik draai dat om... ik kies het platform en de aanbieders bieden mij dat aan op de manier die ik verkies. Niet mogelijk... spijtig, dan doen we geen zaken. Zij willen tenslotte allemaal één ding, nl ... mijn geld! Ik zal waarschijnlijk vroeg of laat wel aan het korste eind trekken maar ondertussen spartel ik wat tegen en lig ik graag wat dwars.
 3. 2 points
  Yup, iedere seconde een beetje dichter bij die leeftijd en hoe langer hoe meer grumpy-er. En toch schaf ik mij geen Romac kaart aan...
 4. 2 points
  Vrijdag 13 december komt hij (Pieter Boussemaere) naar Zandhoven (2240), Evenementenhal De Populier, 19.30 uur. Voordracht : " Tien klimaatacties die werken". Gratis, geen inschrijving vereist. Ik verwacht dat het genuanceerder / correcter is dan alleen maar LEugenZones en mensen een schuldgevoel aanpraten...
 5. 1 point
  Zonder bankkaart koop ik niks, dus ook geen Romac kaart. Geen kaart is dan niet tanken maar Romac verdient dan ook niks. Aan hun de keuze.
 6. 1 point
  We zijn vorig weekend naar de Champagne gereden. Eerst gestopt aan het station Rue Georges Charpak te St. Quentin. Dit station is gemakkelijk bereikbaar vanaf de autosnelweg. Om de wagen te koppelen is wel enige 'handigheid' nodig. De hendel op het pistool volledig links draaien (tegen uurwijzerszin) zodat deze haaks staat tegenover de vulmond, aanhaken en dan de hendel 180° terug draaien om vast te klikken. Tijdens het vullen wel de 'vuldop' ingedrukt houden! Deze pompen hadden echter te weinig druk en konden bijgevolg niet volledig vullen! Daarna even verder gereden naar Rue Eugène Freyssinet te Gauchy (is maar een paar km) station Air Liquide! Hier kunnen tanken met mijn kaart 'Romac Fuels'. Dit station is ook zeer goed bereikbaar en tevens tamelijk recent. Hier tankt men op de manier welke wij het meest gewoon zijn (kraan zoals bv bij DATS). Ook hier de vulknop ingedrukt houden! Zeer vlot en voldoende druk. Voor wie deze tankkaart nog niet heeft..... aanvragen, de kaart is gratis en je kan nadien betalen met bestendige opdracht!!! Resumé! Het station 'Rue Georges Charpak' heeft het voordeel te kunnen tanken met visa of MasterCard, maar te weinig druk! In Gauchy wel voldoende druk maar kaart 'Romac Fuels' nodig. Beiden zeer goed bereikbaar vanaf de A26.
 7. 1 point
  Vanmorgen rond 11u gezellige drukte bij Q8 Houthalen. Skoda Octavia met ruitvormige sticker op achterklep. Dan ik getankt. Dan blauwe VW Caddy met officiële sticker.
 8. 1 point
This leaderboard is set to Brussels/GMT+01:00
×
×
 • Create New...