Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

Hall of Fame


Populaire onderwerpen

Showing content with the highest reputation on 29-04-19 in alle gebieden

 1. 3 punten
 2. 3 punten
  Gisteren avond nog eens gebeld naar noord en zuid. De beide cng installaties zijn klaar en operationeel. Men wacht enkel nog op een keuring van de overheid om te mogen leveren aan klanten. Men betreurde het ten stelligste dat dit zo lang moet duren.
 3. 2 punten
  Ik heb mn seat leon st 1.5 tgi sinds vrijdag en heb er sindsdien een kleine 1000 km mee gedaan. Ik rijd zonder problemen 4 kg/100 km dus met 17,7 kg raak ik makkelijk 400 km ver. Vandaag een ritje van 200 km antwerpen op en af op het gemakske begonnen met volle cng tank en ik heb twee "blokskes" weg. Als die meter lineair werkt dan ga ik naar de 600 km. Tussentijdse beoordeling : 9/10
 4. 1 punt
  Maandag 29 April ochtend : Wat? caddy maxi cng Waar? Turnhout koningin elisabethlei, aan brug.
 5. 1 punt
  De storing is verholpen. Fijn weekend, Philippe
 6. 1 punt
  Nee, deze hebben wij niet gebouwd. Ons eerste (dubbele) snelwegstation komt er later dit jaar wel aan.
 7. 0 punten
  Ik ontving vrijdag mijn seat leon st 1.5 tgi. Bij het overhandigen informeerde de verkoper me dat de androidcarplay niet werkt omdat d ieteren de rechten niet betaalde. Blijkbaar kan het via een nederlandse omweg als toestel een samsung 4 of hoger is. Persoonlijk heb ik een j3 dus dat gaat niet. Persoonlijk vind ik het gimmick niet zo belangrijk, maar mn kinderen waren toch wel blij dat de apple functies wel actief waren. Ik overweeg een oude iphone van mn dochters te gaan gebruiken alleen voor in de wagen.
Deze hall of fame heeft datum Brussel/GMT+02:00


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Nieuwe aanmaken...