Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 15-12-18 in alle zones

 1. Hij is er!!! We hebben er 4 maand op gewacht, en was er 3 weken eerder dan aangekondigd. Volgens de garage (Jennes Machelen) leveren ze er momenteel twee per week af met CNG, het is dus stilaan behoorlijk in trek aan het raken... Korte samenvatting van een week rijervaring: zeer tevreden over de automaat, lendensteun en kunstleder interieur en de app connect. Toen ik bij de keuring was (trekhaak) eens onder de wagen gekeken en ivm die optionele bodemplaat (niet gekozen): geen idee waar dat goed voor zou zijn. Alles wat beschermd moet zitten onderaan zit beschermd. Ook zeer tevreden over de kleur: oogt beter in het echt dan op foto / in de brochure. Wat toch een opluchting is wanneer je zo'n kleur kiest ? Grtz, Didier
  3 punten
 2. Op wikipedia heb ik een aantal bronnen gevonden: https://en.wikipedia.org/wiki/Boreal_(age) => lees gewoon de referenties onderaan de tekst https://en.wikipedia.org/wiki/Younger_Dryas => lees de referenties onderaan de tekst Wat ik hier verteld heb, is zeker niet iets dat ik uit mijn duim gezogen heb. Er bestaat daarover uitgebreide wetenschappelijke studies. De boorkernen van de ijskap van Groenland zijn een héél belangrijke bron over klimaatveranderingen in het verleden. De eerste keer dat ik van zoiets gehoord heb is in de jaren '80 in één van de cursussen toen ik aardrijkskunde studeerde.
  1 punt
 3. De afgelopen dagen: h gas volgetankt in kortrijk (een goeie 15kg) via de route de wallonie, door het eifelgebergte naar de Moezel. 455km op een tank, de laatste 2km waren op benzine.
  1 punt
 4. We zijn nu meer dan een maand later, en Audi Duitsland heeft steeds niet geantwoord...
  0 punten
Deze erelijst is ingesteld op Brussel/GMT+02:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...