Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/17/2017 in all areas

 1. 1 point
  Ik bestelde begin december 2016 en levering was ... woensdag 13 september 2017. 9 maanden gewacht dus. Reden werd me na 5 maanden gemeld.
 2. 1 point
  Op de knop blijven duwen is een eigenaardigheidje waar we blijkbaar aan zullen moeten wennen : het wordt een algemene verplichting voor alle aardgasstations in Frankrijk (Aldus de uitbater van het nieuwe aardgasstation in Limoges : een vriendelijke mijnheer die behulpzaam was bij het tanken aan zijn prima installatie: Het blijkt een project gerealiseerd door Belgen, die er de voorkeur aangaven om er een vulpistool aan te hangen dat ik nog nergens ben tegengekomen). Afin : dus ook multiculturaliteit in de vulpistolen in het eengemaakte Europa. Opgepast : het station in Limoges, Avenue de la Révolution wordt eerlang geliquideerd. Verleden jaar na het druk verkeer doorploeterd te hebben in Bordeaux : aardgasstation defect aangetroffen. Dit jaar (begin van de maand) na het druk verkeer doorploeterd te hebben in Bordeaux : aardgasstation defect aangetroffen. Aardgasstation Olaberria (Spanje) : 10/10. Aardgasstation Gijon : 20/10 : de nieuwe installatie met ook mogelijkheid om elektrische wagens bij te laden. Aardgasstation Ourense (Spanje) : 10/10. Aardgasstation Nanclares de la Oca : 8/10 : het rook er verdacht veel naar gas. Bondoufle (Parijs) : opgepast : één van de twee betaalautomaten werkt uitsluitend met betaalkaarten van Engie. Marcoussis : een troosteloze omgeving met een tankinstallatie, bijeengehouden met spuug en plakwerk (dus geen veranderling met verleden jaar). Maar het werkt.
This leaderboard is set to Brussels/GMT+02:00
×
×
 • Create New...