Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Nu dat de foto's niet meer in hoge, originele resolutie weergegeven worden zie je inderdaad het verschil praktisch niet meer maar ik heb het in het echt wel gezien. De CNG-letters zijn immers hoekig bij een Duitse sticker: Shop GibGas
 3. Wat is er Duits aan die sticker ? Dat is toch "gewoon" de ruit die je bij aardgasrijder kan kopen ?
 4. Nu we het dan toch over de Colruyt hebben: de eerste, donkerbruine VW Caddy Maxi (met Duitse CNG-sticker) stond vandaag geparkeerd in de straat achter de Colruyt van Hasselt: 1e foto. De tweede Volkswagen, een Golf Variant in de mooie donkergele kleur heb ik na 5 minuten rijden geparkeerd zien staan. Ik zag 'm van ver staan in de zijstraat en ik dacht, ik moet toch es gaan kijken, en inderdaad, met CNG-sticker. De derde VW, een lichtgrijze Caddy Maxi stond geparkeerd aan een huis op de kleine ring in Hasselt. En dan nog een vierde VW, waarvan ik geen foto heb vermits die reed, een donkergrijze Caddy op het kruispunt aan de Recor in Hasselt.
 5. Als we op Frankrijk moeten wachten.... Leuke tabel per land in het artikel.
 6. https://www.gaz-mobilite.fr/actus/europe-plus-16000-voitures-gnv-immatriculees-premier-trimestre-2615.html de verkoop van cng in europa is aan het boomen dat het gene naam heeft.
 7. Misschien kan dit niet omdat ze een bepaalde "looprichting" hebben ? Dan blijf je zitten met een (misschien) slecht gebalanceerde band. Zorgt dit er ook voor dat de band onregelmatig afslijt ? En : je zal dit mogelijk een beetje voelen in snelle bochten ? Het blijft eigenaardig dat na 1/2 jaar gebruik en een 1/2 jaar opslag, er iets mis is met de band (of banden). Ik verdenk een "loodje" dat los gekomen is. Eigenlijk geloof ik dat niet.... (dat ze dat elke keer doen).
 8. Ik vermoed dit ook. Laten balanceren is mogelijk de oplossing. Zelf heb ik er nooit last van gehad bij het zelf wisselen. En banden wisselen van achter naar voor geen oplossing? Of van links naar rechts?
 9. Last week
 10. Dus kan je stellen dat er geen trilling was voor de winter en dat de er wel trilling was als je ze terug monteerde. Ik heb dat ook eens gehad en toen was er iets aan de karkas, zoals Koen C schrijft. Aan de betreffende band was niks te zien maar als je hem liet rollen was er een slingering. De trilling begon echter reeds bij 50 km/u en bleef aanhouden. Misschien is het bij uw banden nodig om ze te laten balanceren omdat de trilling maar eerst optreed bij 120 km/u
 11. Oeps. Misschien dan toch een balanceerloodje dat losgekomen is ?
 12. Het kan zijn dat één van de banden zijn sterkte in zijn "karkas" is kwijtgeraakt. Dat zie je uiterlijk niet als "leek". Pas als de band van de velg is, kan je het verschil zien tussen een goede band en een band met versleten "wangen".
 13. Zelf wissel ik van zomer naar winterbanden nu toch al 5 jaar op rij. Geen enkele keer problemen gehad. Oudste zoon rijd ook met een octavia, elk jaar in februari met mijn winterbanden op zijn auto op skiverlof. Ook geen problemen ondervonden.
 14. Recent heb ik mijn winterbanden en velgen gewisseld naar zomerbanden. Nogal laat, maar auto moest nog binnen en doe dat liever niet met de goede velgen. na bezoek aan de garage gewisseld en kom nu vast te stellen dat deze trilt bij 120/130km/h. Zomer er terug af en winter erop, trilling weg. Zomerachterbanden naar voor gelegd terug trilling. Doe dit allang (ook met vorige auto's) en dit nog nooit voorgehad. Heb hierop naar de bandencentrale gebeld en zeiden dat deze elke keer gebalanceerd dienen te worden. Raar vind ik dat. eraf zonder trilling erop met tilling. Ligging in de winter gestapeld per 2. Iemand zelfde ervaring? Als je dit elk jaar moet doen, zie ik het voordeel van zelf-wissel niet in.
 15. Een artikel(tje) en wat spy-foto's van de Golf 8 Variant versie : https://www.vroom.be/nl/nieuws/scoop-vw-golf-viii-break-betrapt-23258
 16. deze morgen 09.30u, een donker blauwe vw golf variant tgi, geen sticker, dats24 torhout
 17. Vandaag omstreeks 14u30 ter hoogte van de Esso in Winterslag een grijze VW Golf met rechthoekige sticker links van de nummerplaat.
 18. Vandaag: Mol centrum 1. vw golf variant skoda octavia combi met de juste plekker
 19. Vandaag: 1. Kallo volvo fh bifuel cng/diesel bulgaar 70kg.
 20. Gemeenteraad Kortrijk 11/05/2020: https://www.youtube.com/watch?v=WAcvXmo8pic 4u20min40s: vraag van raadslid 4u21min20s: antwoord van bevoegde schepen: er is 'een beetje' coronavertraging... Standpunt van de overheid blijft dat er toegang komt maar dat is dus nog niet geformaliseerd.
 21. Wellicht een verpleegster? Heb er hier thuis ook eentje, rijdt ook met een VW :-)
 22. Berend Boudewijn: "En Pierre, wat hebben we vandaag in de aanbieding?" 😉 Om 14:48 uur onderstaande VW Golf Variant TGI op de parking van de Provinciale Secundaire School Bilzen in Munsterbilzen (Cute enough to stop your heart. Skilled enough to restart it). Om 16:15 uur een donkerblauwe VW Golf Variant TGI met de mooie, ruitvormige sticker links onderaan die mij voorbijreed bij het binnenrijden van Kortessem. Kwam uit de richting van Diepenbeek.
 23. eindelijk, vandaag nog cng wagens gezien om 06.50u, Baron de Maerelaan, thv Lissewege, richting Zeebruggen, een bruine vw passat variant cng, klein ruitvormige sticker (zo klein nog niet gezien) om 07.00u, te Zeebrugge, een zwarte vw polo tgi, officiële sticker
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...