Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Ach, stond dat er in? Daar heb ik over gekeken, dan.
 3. Zondag 21 juli : VW Caddy (Belgische nummerplaat) die op de parking stond bij ROFRA in Valkenswaard, Nederland. Dagje kanovaren ? Die VW is na mij toegekomen op de parking. Ik zag hem toen ik terug was van 2 uur Solex rijden . https://rofra.nl/?gclid=EAIaIQobChMIpYGqgOzK4wIVTEPTCh3kpQq1EAAYASAAEgIaJ_D_BwE
 4. Maar je hebt je wel akkoord verklaard met ""Het Wedstrijdreglement"" (door dat vakje aan te vinken) -> foto, bloemen, overhandiging prijs met naam - voornaam - woonplaats zal verschijnen in de persmededeling. Toch niet akkoord (op het moment zelf - bij de uitndoging) ? -> dan gaat de prijs naar de tweede, die wèl met foto in de krant wil komen...
 5. Ja, 2x60€ + het "werk" dat ze eraan gehad hebben: een beetje beschermende verf dat ze aangebracht hebben. Maar ikzelf mocht niet aanwezig zijn in de hangar want ik heb het gevraagd.
 6. 198€? Om twee CNG tanks te keuren? Ik vond mijn VAG garage al duur en daar was het 2x65€ + 21% BTW = 157,3€!
 7. Vergeleken met de 1,0l motor van 90pk? Er staat nog wel meer onzin in, trouwens: "De werking op aardgas heeft sowieso nog benzine nodig. Om te starten, bijvoorbeeld, maar ook om de aanzienlijk hogere temperatuur van de aardgasverbranding te koelen." Huh? Zijn we een beetje aan het verwarren met CNG motoren van andere merken? Fiat die altijd starten met benzine, Volvo die bij hoge belasting samen met het gas extra benzine inspuiten... "Een motor afstellen op twee vloeistoffen" Twee vloeistoffen? Aan het verwarren met LPG misschien?
 8. Yesterday
 9. Die journalisten toch altijd !!! "In vergelijking met zijn voorganger heeft de 1.5 TGI een niet onaanzienlijke 40 pk meer." Waar heeft 'm dat nu weer uit gehaald?
 10. Uitgebreide review door Autogefühl (Duits):
 11. Golf 7 1.5 TGi https://www.autowereld.be/autotests/eerste-test/vw-golf-tgi-cng.html
 12. Ze weten het ongetwijfeld zelf al, want er hing een lintje aan.
 13. GTD

  Dashcam installatie

  Yes had ik ook al gezien, zien er wel proper uit qua integratie vooraan ! Zal eens prijs vragen voor een montage in Belgie.
 14. pluxy

  Dashcam installatie

  Ze hebben voor vw group dashcams die achter de spiegeldhuis zitten. dacht carcam.nl met prijzen
 15. Is geen kwestie van redenering... Ik kreeg andere zoekresultaten dan jij op die site van Shell en ondertussen heb ik ook gevonden waarom: Als je hier kiest voor "Particuliere klant" dan krijg je dat station niet te zien, het verschijnt enkel als je "euroShell Card klant" kiest. Wat betekent dat er inderdaad twee LNG stations vlak bij elkaar zijn.
 16. Heb je dit gemeld aan Dats 24? Manieren genoeg: via hun website, FB-groep, Instagram,... Op 1 plaats melden is voldoende.
 17. muscles

  Dashcam installatie

  Ik zou dit altijd in een garage laten doen. Als je dat niet in een officiële merkgarage wilt laten uitvoeren, in jouw buurt is er misschien een 1,2,3 Autoservice, Quality Garage of een andere onafhankelijke garage. Een beetje prijzen rondvragen.
 18. Ik begrijp jouw redenering niet. In het onderstaande screenshot kan je toch duidelijk zien dat Shell eveneens een LNG-station heeft in Rekkem, in de Triloystraat.
 19. Wat is dat hier dan? Gevonden op Zoek een Shell-tankstation | Shell België en Shell LNG aangevinkt.
 20. Trouwens, zonet even gesproken met een Octavia-eigenaar (tijdens het tanken), wagen 1 jaar oud (nog een 1,4 dus met DSG!!) en bij die persoon ging het waarschuwingslampje van te laag oliepeil aan na 14.000. Heeft zijn resterende 1000km uitgedaan zonder bijvullen.
 21. Euch, er is daar helemaal geen Shell LNG station! Het dichtstbijzijnde Shell LNG station is in Hamburg Was volgens mij gewoon een foutje van golfcng, moest Total zijn i.p.v. Shell. Momenteel? Wil dat zeggen dat het er toch zal komen?
 22. Vanmiddag 22 juli 2019 bleek de CNG pomp aan Dats 24 Ninove buiten gebruik.
 23. Helft fijn stof veroorzaakt door... banden en remmen? 17 juli 2019 - Bron: GoCar Volgens het controle-orgaan Air Quality Expert Group wordt de helft van al het fijn stof in Europa veroorzaakt door autobanden en -remmen. De Britse regering roept daarom op om een nieuwe meetmethode met betrekking op uitstoot te ontwikkelen. Ook auto's die helemaal geen CO2 of andere gassen uitstoten, beschikken over banden en remmen en die onderdelen zijn uiteraard onderhevig aan slijtage. "Deze partikels komen in de lucht terecht en zijn slecht voor de gezondheid van bestuurders, passagiers en andere weggebruikers", zo meldt het rapport. Volledig overschakelen op elektrische auto's, is dus geen ultieme oplossing om komaf te maken met luchtverontreiniging. De Britse ministers van milieu en transport pleiten nu voor nieuwe normen en een nieuwe internationale standaard. Verschillende experts menen dat de auto-industrie zich daar al in verdiept.
 24. Is dat niet wat gek? Twee LNG-stations zo kort bij elkaar? Had het niet beter geweest dat er in het noorden van West-Vlaanderen een LNG-station gebouwd werd (omgeving Brugge - Zeebrugge)?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...