Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Gas en Elektriciteit vergelijken doe je op aanbieders.be

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Het station van Zaventem ligt op de weg naar mijn werk, dus ik tank daar om geen onnodige kilometers te maken. Maar alles moet dan wel werken natuurlijk...
 3. Today
 4. Even terugkomen op mijn problemen. Ik had enkele dagen voordien bij een ander Air Liquide station kunnen tanken met de Romac kaart. En het station waar het dan later niet lukte, daar hing zelfs een sticker van Romac op de terminal maar toch zonder succes. Mij hadden ze tijdens mijn aanvraag opgebeld met de vraag of CNG aan moest worden gezet. dus dit euvel was reeds van de baan.
 5. Dus aanschuiven op de ring van Brussel om Hgas te tanken? IK denk dat ik dan veel liever op Lgas rij.
 6. Gespot zaterdagnamiddag 24/8 rond 15u30 op de N44 tussen Aalter en Maldegem: Zwarte VW Caddy met groene Gibgas-sticker (links)
 7. Yesterday
 8. Ja. Maar zou je niet beter bij G&V (Esso Express) aan de Brusselsesteenweg 379 in Asse, Zellik CNG gaan tanken? Het is misschien iets verder rijden maar dat is tenminste H-gas, aan een prijs van € 0,989 per kg.
 9. @muscles je brengt me op een idee Neen, maar de sticker is vrij uniek toch wel, ik denk dat er zo'n 200 van in omloop zijn in het hele land, de kans dat je er dus eentje tegenkomt is heel heel klein.
 10. Dan heeft er iemand met een bus van 300 kg getankt voor je.... Het kan, maar normaal gesproken hebben tankstations voldoende buffer.
 11. Ik kreeg een vriendelijk antwoord: Maar is het niet de bedoeling dat de compressor van het station zorgt voor het op druk houden van hun opslagflessen?
 12. Je hebt die daar toch zelf niet stiekem opgeplakt zonder dat de eigenaar van die auto daar iets van afweet? Een mens zou het op den duur nog gaan denken
 13. Welke cijfers heb je zal ik die spelen als jij het niet doet lol ...
 14. @pluxy nee nee, ik ben zelfs teruggedraaid om een foto te nemen, ik was zo blij om eens een aardgasrijder.be sticker te zien. Ik denk de eerste op 4 jaar dat ik ze verdeel
 15. Gij hebt toch van uzelf gene foto gepakt met uwe nieuwe tuut??
 16. Gisteren in Centrum Maaseik.... Deze prachtige Opel Astra Ecotec met aardgasrijder.be sticker en ruitje
 17. Was het maar waar... ik ben continue bezig met kansspelen ( Euromillions en Lotto ) maar ik win wanneer in niet deelneem merk ik steeds op.
 18. Het zal dat wel geweest zijn, in die buurt zijn er inderdaad akkers.
 19. Net terug uit Zuid-Franse Pyreneeën. Wij hebben getankt in Bourges, La Jonquera en Montpellier (rue trotski). Steeds goeie vuldruk. Ging allemaal probleemloos. H-gas; rijd je duidelijk verder mee dan L-gas.
 20. Last week
 21. Hier ook 7.5 tot 8 kg met een caravan van 1300kg en dakkoffer op de wagen.
 22. Zeker dat het niet gewoon mest was? De velden worden momenteel 'opgetrokken' en bemest.
 23. Ik heb nog nooit gas geroken bij de auto (hout vasthouden / afkloppen) . Ook nog nooit tijdens het tanken. Misschien reed je op dat moment in het havengebied (net in Kallo gaan tanken ?) ? Daar ruikt het nu niet echt naar viooltjes...
 24. Was dat maar waar! Dan zou ik een gat springen in de lucht van blijdschap. Ik zit eerder aan 7,5 kg per 100 km met geladen remorque (vermits ik exact 200 km afleg met volle CNG-tanks).
 25. Och weet ge wat dat is? @Lage Emissie Zone is constant bezig met aardgas. Op den duur ga je dan gas ruiken. Dat is gewoon inbeelding
 26. Voor mij zo ongeveer vanaf 2027....
 27. Vandaag, zaterdag in de vroege avond, om 17:50 een witte Seat Leon ST met officiële sticker geparkeerd zien staan aan bloemenzaak Oyen in Alken (Sint-Joris).
 28. Zijn dat de waardes van Muscles zijn Octavia mèt huifkar erachter ?
 29. Koen C

  Fiat druipt af

  Er zijn nog een aantal CNG Fiat's nieuw verkrijgbaar : de Qubo / Fiorino en de Doblo / Doblo Cargo. De vervanging van de 2 cilinder TwinAir CNG door de 3 cilinder FireFly CNG zou voorzien zijn voor einde 2019. Maar met Fiat weet je nooit.... dat kan dus ook wat later worden. De introductie van de 3 cilinders gaat héél traag : nog maar enkele modellen hebben die in Europa (Jeep Renegade en Fiat 500X). Eerst willen ze (nog altijd) Alfa Romeo en Maserati beter laten verkopen. Daarvan zijn er weer (woeste) plannen voor de introductie van een aantal nieuwe modellen de eerstkomende jaren (2020 / 2021 / 2022). Met die merken denken ze meer geld te verdienen... als ze er voldoende van verkopen (wat vandaag niet echt het geval is...). De plannen voor Fiat, in een interview met Olivier François (die volgens mij niks te zeggen heeft) : elektrische 500 (volledig nieuw model, naast de huidige 500), nieuwe Panda in 2021, gebaseerd op de Centoventi. Ook nadien in elektrische vorm. 500X krijgt een opvolger in 2022. 500L en Punto krijgen geen opvolger. De Tipo blijft tot 2024 in productie en in 2021 komt er een cross-over in het C-segment. Over CNG heeft die blijkbaar niks gezegd.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...