Aankondiging aardgasforum

Terug naar Berichten

Aankondiging aardgasforum

Beste bezoekers

De laatste weken is deze website zeer populair geworden bij bezoekers die op zoek zijn naar informatie over rijden op aardgas. In de periode van het autosalon waren er dagelijks meer dan 2000 unieke bezoekers die geïnteresseerd waren in informatie over rijden op aardgas. Er werd daarom beslist om een forum op te richten voor onze bezoekers waarbij ze direct vragen kunnen stellen in het juiste forum.

De laaste weken werden er zeer veel vragen gesteld (soms meer dan 25 per dag) in de afzonderlijke blogberichten en via email, waardoor het soms verwarrend werd en ook zeer tijdrovend om te reageren op iedere afzonderlijke vraag. Uiteraard is het leuk om iedereen van antwoorden te voorzien, daarom werd het Aardgasrijder forum plechtig geopend.

We wensen iedereen veel plezier op het forum en hopen dat we zo duidelijk antwoord kunnen geven op alle vragen die worden gesteld over rijden op aardgas.

Mvg Jurgen
beheerder van Aardgasrijder.be

Deel dit bericht

Comments (8)

 • Didden-Leclercq Antwoord

  Hoeveel druk zit er op een volle aardgastank?

  Zie reacties
  26/01/2016 bij 17:28
 • Didden-Leclercq Antwoord

  Ik zie dat er aan een tankstation voor aardgas 2 leidingen naar het pistool lopen ik veronderstel dat er een is om de tank te vullen ….waartoe dient de tweede leiding?

  Zie reacties
  26/01/2016 bij 17:29
  • Aardgasrijder Antwoord

   De tweede slang is de retourslang of afblaasslang. Deze wordt gebruikt om het gas dat onder druk in het pistool zit af te blazen richting compressor. Anders kan je het pistool niet loskoppelen. Het is een heel klein volume gas dat hier door gaat, en je hoort dit als je loskoppelt.

   Zie reacties
   28/01/2016 bij 08:23
 • Didden-Leclercq Antwoord

  verleden week werd in het nieuws aangekondigd dat er langs de E314,ter hoogte van Zolder, een tankstation komt met restaurant….
  Zal daar ook een CNG tankstation bij zijn?

  Zie reacties
  26/01/2016 bij 17:38

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar Berichten